To tæpper i samme rum

To tæpper i samme rum

Uanset om det er i uld eller kelim, vil et tæppe fra vores store udvalg, som du kan købe online, helt sikkert give dit hjem merværdi. Men hvorfor fratage dig selv muligheden for at forbløffe dine gæster med to tæpper i samme omgivelser? Denne løsning har flere fordele både på et æstetisk og praktisk plan.

Fordelene ved at have to tæpper i det samme rum

Den første fordel ved at have to tæpper i samme rum består i muligheden for at kunne dække et meget stort gulv, der ikke er særligt efter din smag, hvilket er en billigere løsning end at lægge et nyt gulv. Den anden ligger i deres stabile skridsikre overflade, som vil mindske risikoen for at komme til skade ved at snuble. For ikke at nævne deres lydabsorberende funktion, som vil hjælpe dig med at studere og arbejde derhjemme med fuldstændig ro i sindet. De modeller, du finder i vores online katalog, er nemme at rengøre og kræver meget lidt vedligeholdelse. Hvad angår den æstetiske faktor, kan to tæpper gøre forskellen mellem et kedeligt og kedeligt miljø og et virkelig varmt og indbydende miljø. Endelig kan du nemt placere dem i stuen som i badeværelset, i soveværelset som i køkkenet og ved indgangen.

Sådan kombinerer du dem

Tæppet er derfor et meget alsidigt møbel. Men vi kan give dig nogle tips til, hvordan du kan kombinere to af dem med dit valgte miljø for at opnå en bedre æstetisk effekt. For eksempel er to tæpper med dyb luv perfekt til en shabby chic eller provencalsk møbelstil. Men hvis du er tilhænger af en rent landlig stil, kan du vælge uldtæpper, endnu bedre hvis de er i lyse toner. I samme rum som møbler med rene og essentielle linjer vil to tæpper med mange teksturer og mønstre give et perfekt elegant touch til området. Desuden er lag-på-lag-looket ved at blive meget moderne, hvilket betyder, at du nu frit kan overlappe to tæpper i forskellige stilarter for at blande tingene. Der er ganske enkelt ikke noget bedre end at kunne vise to tæpper frem i det samme rum. Udnyt vores seneste tilbud i dag!



2022-06-01

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)