Børnetæppe 160x230

Et beige tæppe 160 x 230 har den perfekte størrelse til stuen eller soveværelset. Her skaber et større tæppe en rolig stemning og samler rummet og indretningen. Et beige tæppe 160 x 230 har også den helt rigtige farve til et soveværelse der er indrettet i rolige og afslappende nuancer.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

En rolig indretning med beige tæppe 160 x 230

Beige er en rigtig populær farve i indretning. Det skyldes at den både kan være en del af en afslappet stil med naturlige materialer og dæmpede farver. Samtidig kan du også bruge Et beige tæppe 160 x 230 som en kontrast til mere klare og vilde farver i din indretning.

Vuggestuetæppe 160x230

Et vuggestuetæppe 160x230 er velegnet til babyværelset. I vores brede udvalg finder du både drenge- og pigemodeller. Med et vuggestuetæppe 160x230 kan du fuldende indretningen af dit babyværelse, samtidig med at du får et bekvemt og komfortabelt sted til baby at kravle rundt på. Vuggestuetæppe 160x230 – din baby vil elske det.

Mange modeller af vuggestuetæppe 160x230

Ligegyldigt hvilken stil og smag du har, og uanset om du skal bruge et vuggestuetæppe 160x230 til et pige- eller drengeværelse. Med et vuggestuetæppe er det sikkert at børnene får et hyggeligt legeområde. Tæppet kan placeres både i stuen eller på værelset, og børnene vil elske at lege på det.

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)