Beni Ouarain-tæpper

Beni Ourain-tæppet er stærk eftertragtet på det seneste og dette marokkanske kelim- og berber-tæppe besidder virkelig en skønhed, som få andre tæpper kan matche. Trendcarpet samarbejder med en lokal tæppehandler ved foden af Atlasbjergene, som hver uge kører op i bjergene og opkøber Beni Ourain- og Azilah-tæpper fra Berberstammerne. Herved får vi adgang til antikke, semi-antikke og nye Beni Ourain-tæpper af fantastisk kvalitet - til en pris der er langt under normale forhold.

Et Beni Ourain tæppe - et fantastisk kunstværk.

Beni Ourain stammen består af flere forskellige berberstammer, hvor nogle er flyttet længere ned i dalen mens andre stadig bor oppe i Atlasbjergene og lever af fårehold. Fårene producerer en enestående uld af højeste kvalitet, og fra denne uld fremstilles de berømte Beni Ourain tæpper. Kvinderne - der normalt er dem der væver tæpperne - skaber tæpper ud fra deres egne livserfaringer, hvor naturen, kærligheden, fødsler, tro og kvindelighed ofte er til stede i tæpperne. Det er heller ikke usædvanligt at et Beni Ourain tæppe er vævet som beskyttelse mod en trussel udefra, og tæppet derfor er forsynet med lykkeamuletter og andre elementer der bringer held, lykke og velstand.

Alle Beni Ourain tæpper er unikke.

Intet Beni Ourain tæppe er mage til noget andet og Trendcarpet fotograferer alle de tæpper vi får hjem. Alle tæpper du ser på hjemmesiden findes på lager og sendes med fri fragt og fri returret indenfor 24 timer.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Type
Størrelse
Rum
Form
Stil
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Tæpper

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)