Azilal-tæpper

Frem til 1990 var det marokkanske kelimtæppe fra Azilalregionen i de stenede, golde og svært tilgængelige højder i Atlasbjergene en hemmelighed, en uopdaget skat. Ingen nedenfor bjergene kendte til det kunstværk der blev døbt Ourika, eller Azilal tæppe. 25 år senere er der en helt anden opmærksomhed...

Azilal-tæpper er sjældent og ...

... særdeles eftertragtet i kunstverdenen. På gallerier i Paris, Tokyo og USA vises Azilal-tæpper som ren og skær kunst. Azilal-tæpper, præcis som andre eftertragtede marokkanske tæpper som Beni Ourain, væves af kvinderne i regionen. Og præcis som med Beni Ourain tæpperne væver kvinderne i Azilal regionen tæpperne ud fra egne livserfaringer. De mest almindelige symboler på tæpperne er moderskab, børnefødsler og bryllup. Symboler for lykke og fremgang er også ofte forekommende. Tæpperne laves af ulden fra fårene i Azilal regionen. De stærke og smukke farver der pryder Azilal tæpperne er naturlige og kommer fra planter og bær der findes i området.

Alle Azilal-tæpper er unikke.

Intet Azilal tæppe er mage til noget andet, de væves ikke med et kommercielt formål og følger ingen skabeloner. Trendcarpet fotograferer alle tæpper vi får hjem fra Marokko og sender tæppet samme dag ved bestilling inden kl. 14.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Azilal tæpper

Azilal tæpper er vævet af marokkanske kvinder fra Azilal-regionen i Atlas-bjergene sydvest for Gibraltar. Alle Azilal tæpper er kelimtæpper, dvs. de er fladvævede i modsætning til luvtæpper. De traditionelle mønstre indeholder gerne symboler for fødsel, bryllup og andre livsbegivenheder. De klare og kraftige farver, der pryder de fleste Azilal tæpper, udvindes af lokale planter og bær i regionen. Alle Azilal tæpper hos Trendcarpet er unika, og hvert tæppe fortæller sin egen historie. Besøg Trendcarpet, og få et overblik over vores udvalg af smukke Azilal tæpper, i vores webshop allerede i dag.

Indret med azilal tæpper

Azilal tæpper har et unikt og autentisk udtryk, der gør sig godt i enhver indretning. Det er med Azilal tæpper lige som med større malerier og andre markante kunstgenstande. Når de er velvalgte, fuldender de den indretningsmæssige sammenhæng, de indgår i. På grund af deres enestående kvaliteter skiller de sig dog stadig ud, og gør sig bemærket. Med Azilal tæpper fra Trendcarpet kan du virkelig løfte din boligindretning, fra det ordinære til det ekstraordinære. Hvis du har tæpper nok på dine gulve i forvejen, kan du overveje at hænge et af vores Azilal tæpper på væggen. De er flotte nok til det. Se selv efter i vores webshop.

Trendcarpet – din online tæppemand

Hos Trendcarpet har vi mere end ti års erfaring med online salg af tæpper, herunder Azilal tæpper. Vi lægger vægt på, at vores kunder får en god og tilfredsstillende købsoplevelse. I vores webshop finder du garanteret adskillige Azilal tæpper, der tiltaler dig. De fleste af vores Azilal tæpper er på lager. Så mangler du et smukt og enestående tæppe i høj kvalitet til din indretning, kan et Azilal tæppe løfte rummet. Fordi Azilal tæpper er unika, kan man med fordel benytte og kombinere flere forskellige Azilal tæpper i samme rum. Besøg Trendcarpet, kig indenfor i vores webshop, så kan du finde din favorit blandt vores Azilal tæpper allerede i dag.

Mest viste produkter
BESTSELLERS
TREND 2024 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaMagyarNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)