• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Tæpper løbere

En af de mest populære former på et tæppe er naturligvis det aflange tæppe. Et aflangt tæppe placeres f.eks. i entréen, køkkenet, gangen eller i et andet rum - et aflangt tæppe kan nemlig også være rigtig flot andre steder end i lange, smalle rum. Lange tæpper kaldes også løbere, og det er en almindelig form på tæpper blandt de orientalske tæpper. Her kan tæpperne være ekstremt lange og smalle. Blandt vores sisaltæpper og plasttæpper kan man som kunde bestille hvilken som helst ønsket længde!

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Aflange tæpper i alle typer.

Trendcarpets aflange tæpper fås i mange forskellige varianter. Alt lige fra det afghanske kelim-tæppe, berber-tæpper som løber, det persiske Ziegler-tæppe til moderne tæpper som bomuldstæpper, uldtæpper, Wilton-tæpper og mange, mange flere. Ønsker man et aflangt tæppe (en løber) efter egne mål, så anbefaler vi de trendy sisaltæpper eller vores svenskproducerede plasttæpper fra Horredsmattan. Her vælger du selv længde ud fra dine ønskemål.

Hurtig og gratis levering for alle aflange tæpper.

Alle orientalske tæpper, bomulds- og uldtæpper er på lager for en øjeblikkelig levering. Ønsker du et specialmål på vores plasttæpper og sisaltæpper, så er der maksimalt to ugers leveringstid, men oftest går det hurtigere end det. Køb trygt og sikkert et aflangt tæppe med faktura og få tæppet hjem først inden du betaler.

 

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski