• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Vælg tæpper med udgangspunkt i typen

Trendcarpet er et førende navn inden for tæppeindustrien. Du kan finde flere forskellige slags tæpper i vores webshop. Det giver dig bl.a. fleksibiliteten til at vælge blandt de mere eksotiske tæppetyper såsom koskind, lammeskind, rensdyrskind og persiske tæpper. Alle disse eksotiske tæpper er udelukkende tilgængelige hos os. Alle tæpper på Trendcarpet er ligeledes autentiske og holder en meget høj kvalitet.

Vi vil gerne vejlede dig bedst muligt, så du finder det bedste tæppe til netop dit formål. Her får du en liste over de tæpper og pudebetræk, du finder i webshoppen:  

Marokkanske berber-tæpper

Afghanske tæpper

Jute- & hamp-tæpper 

Patchwork-tæpper

Ryatæpper

Ægte persiske tæpper

Runde tæpper

Kelimtæpper

Kludetæpper

Uldtæpper

Plasttæpper

Puffer 

Orientalske tæpper

Viskosetæpper

Sisaltæpper

Vævede jacquardtæpper 

Pudebetræk

Alle disse tæpper er meget slidstærke og af en ekstremt høj kvalitet. Trendcarpet er den eneste online tæppeshop, som afsender tæpperne samme dag, hvis blot ordren placeres før kl. 14.00. Den hurtige levering er en af de store fordele ved at handle hos Trendcarpet, ligesom du får 14 dages returret på dine ordrer. Bestil dit tæppe fra Trendcarpet og oplev selv den hurtige levering af kvalitetstæpper.

De mest populære søgninger lige nu

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski