Guld tæppe

Tilsæt luksus og noget ekstraordinært til din indretning med et smukt guld tæppe. Hvis du ønsker at din stue skal have det lille ekstra touch, kan du med fordel bruge et guld tæppe. Tæppet vil skabe et smukt blikfang, da guldtråden vil træde frem og shine på en på samme tid naturlig og fremtrædende måde. Vær ikke bange for at lege med materialer, former og farver. Vores smukke tæpper med indvævet guldtråd, kan bruges til alle hjem. Trendcarpet har altid et stort udvalg af smukke guld tæpper i vores sortiment. Du kan både få tæpper med diskrete tråde af guld i og tæpper med meget guld. Gå på jagt og lad dig inspirere til dit næste køb af guld tæpper.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Se andre kategorier

BRUN TÆPPE GULD | BLÅ TÆPPE GULD | HVIDT OG GULD TÆPPE | BEIGE TÆPPE GULD | GRÅ TÆPPE GULD | GRØN TÆPPE GULD

Indret din stue med et guld tæppe

Hvis du leder efter det lille ekstra touch, som du gerne vil bruge i indretningen af din stue, kan du med fordel overveje et guld tæppe. Guld er et ædelt metal og derfor meget eftertragtet. Guld er smukt og skinner fantastisk. Derfor er det også en oplagt farve at tage med i paletten, når du skal indrette dit hjem. Der findes mange smukke pyntegenstande til hjemmet, hvor guld indgår som den naturligste ting i verden. Men har du overvejet, at give den smukke farve en mere fremtrædende karakter i din stue. Gulvet er en af de største flader i din stue, så hvorfor ikke tage denne flade aktivt i brug, når der skal indrettes. Når man tænker gulve, er det også oplagt at tænke tæpper. Der findes mange smukke tæpper på markedet, hvor guld indgår i farvepaletten. Hvis du er lidt usikker på, om du tør tage springet fuldt ud, kan du starte i det små. Du kan indrette din stue, hvor du bruger et enkelt guld tæppe som kontrast til resten af stilen og indretningen i rummet. Er du vild med guld og derfor ikke nervøs for at springe helt ud i stilen, kan du vælge den modsatte grøft. Du kan vælge, at guld skal være et gennemgående tema. Brug både nips med guld og samtidig tekstil og tæppe guld i indretningen.

Kunst på dine gulve

Det er meget moderne og oppe i tiden at indrette hjemmet med kunst og kunsthåndværk. Indretningen i dit hjem er med til at fortælle en historie om dig og dine interesser. Derfor er der mange, der går op i, at deres individuelle stil og personlighed skinner igennem, når hjemmet indrettes. Hos Trendcarpet kan du finde et smukt guld tæppe, der kan være med til at fuldende din indretning. Vi fører blandt andet en række moderne tæpper, som vi har valgt at kalde Trendcarpet Art Line. Her er hvert enkelt guld tæppe et stykke smuk kunst, der vil pynte i ethvert hjem. De forskellige smukke tæpper kan bruges alene, så de fremstår som et enkelt kunststykke, der får plads og opmærksomhed i din stue. Men de kan også med fordel mikses på kryds og tværs, som du nærmest får en mosaik af kunstværker, der komplimenterer og fremhæver hinanden. Hvis du vælger at tæpperne alle skal have indvævede guldtråde, får du en automatisk sammenhæng mellem dine tæpper. Hvis du endvidere vælger at dit guld tæppe skal understreges yderligere, kan du med fordel bruge guld i andre steder af indretningen. Det kan være alt fra lysestager med guldkant til puder med guldbroderier. Supplér gerne med kunst på dine vægge, der også har et strejf af guld. Det kan eksempelvis være i form af en guldramme.

Guld tæppe til din stil

Et hjem er en meget personlig ting. Det kommer til udtryk i, at vi indretter vores hjem mere og mere personligt og individuelt, så stilen i hjemmet rammer den stil, som passer lige præcis til den enkelte. Derfor kan vores hjem, i overført betydning, virke som vores visitkort. For man kan næsten sige, at det er en udstilling af, hvad og hvordan vi har valgt at prioritere i vores liv. Derfor ser man også en tendens til, at det bliver mere og mere vigtigt for os, at vi indretter vores hjem med de helt rigtige ting. Vi køber i stigende grad ikke bare det første det bedste, men at vi bruger tid og energi på at finde de ting til vores indretning, der taler til vores hjerter. Hos Trendcarpet har du hundredvis af valgmuligheder, så du kan finde det helt rigtige guld tæppe til dit hjem. Et guld tæppe kan være med til at løfte og understrege elegancen og stilen i din indretning. Trendcarpet forhandler guld tæpper i mange forskellige designs og størrelser. Du finder både guld tæpper i runde og firkantede udgaver og i mange forskellige materialer. Så hos os du finder med garanti et smukt guld tæppe, der vil passe til lige præcis dit hjem og din personlige stil. Hvorfor ikke besøge vores webshop og blive inspireret allerede i dag?

Guld tæppe med god samvittighed

Hvis du gerne vil sikre dig, at du er med til at sætte det mindst mulige aftryk på naturen og vores planet, når du køber et nyt tæppe, er du komme til det helt rigtige sted. For hos Trendcarpet er mange af vores tæpper OEKO-TEX® certificeret. Det er med til at sikre, at du som forbruger kan være med til at tage et ansvarligt valg. For ved at købe et tæppe, der er OEKO-TEX® certificeret, er du med til at passe på vores planet. Mange af vores smukke guld tæpper er certificeret iht. STANDARD 100 fra OEKO-TEX®. Det betyder, at de materialer og metoder, der indgår i fremstillingen, belaster både mennesker og miljø mindst muligt. Så du får ikke kun et smukt guld tæppe, der kan stråle i sig selv. Du kan oven i købet udstråle god samvittighed ved dit køb. Det er ikke kun vores planet, du kan have god samvittighed over for. Du kan fx vælge et guld tæppe af polyester. Det er et meget holdbart materiale, der er nemt at holde rent og fri for pletter. Så selv med små børn kan du købe et guld tæppe med god samvittighed, hvis det er nemt at holde rent og pænt uden brug af skrappe rengøringsmidler. Du behøver heller ikke at have dårlig samvittighed over, at dit guld tæppe ikke bliver vasket så ofte som mere plejekrævende tæpper.

Mest viste produkter
BESTSELLERS
TREND 2024 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

TC Home

Kundeservice

Information

SvenskaMagyarNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)