• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Tæpper 200x300 cm

Et tæppe i 200x300 cm er i de sidste par år blevet en af de mest populære størrelser til dagligstuen. Et tæppe i 200x300 cm indrammer et rum med en sofa og et tv-bord normal størrelse på en smuk måde. Tæpper i 200x300 cm er gode fordi størrelsen er en længde og bredde som alle modeller er lavet i, og som desuden er repræsenteret blandt kelim-tæpper og andre orientalske tæpper.

+ FlereVis mindre
Farve
Længde
Bredde
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Flotte tæpper i 200x300 cm.

Dette er en varegruppe som indeholder vældig mange flote tæpper. Hvis vi skal anbefale dig at kigge nærmere på noget i denne kategori må det nok være vores Beni Ourain-tæpper der er kendte for deres hvide uld og smukke korsmønster i sort. Andre fantastiske tæpper i denne størrelseskategori er vores uld- eller viskose-tæpper. En ny kategori på Trendcarpet er det trendy sisaltæppe der sammen med de andre naturtæpper, hamptæpper og jutetæpper er eksploderet i popularitet. Også disse tæpper er rigeligt repræsenteret i denne kategori.

Alle tæpper 200x300 cm sendes omgående.

Foruden sisaltæpper er alle andre tæpper i 200x300 cm på lager, og de sendes alle omgående. Bestiller du dit tæppe inden kl. 14, så sendes det den samme dag, og ellers dagen efter. I kassen vælge du trygt og sikkert faktura som betalingsmetode hvis du ønsker at få tæppet i 200x300 cm hjem, før du betaler. Du kan også vælge kort eller bankoverførsel som betalingsalternativ.

 

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2020 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Tæpper