• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Moderne Pudebetræk - Kelim, Velour, Koskind

At vælge et pudebetræk på Trendcarpet er at vælge imellem smukke puder i kelim-design fra Tyrkiet, fløjlspuder fra Indien, ægte puder fra Sydamerika og meget mere. Pudebetræk er blevet en stor varegruppe på Trendcarpet. Det er populært at købe da det er en enkel og billig måde at ændre stemning i et rum og i indretningen på.

Pudebetræk design
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Pudebetræk i forskellige størrelser.

Trendcarpet sælger pudebetræk i de klassiske og mest populære størrelser. Fra 40 x 40 cm til pudebetræk 60 x 60 cm. Pudebetrækket leveres med skjult lynlås på bagsiden, og det er nemt at komme en pude ind i efter eget valg - uanset om den skal være tynd eller mere fyldig i det.

Pudebetræk med hurtig levering.

At bestille pudebetræk på Trendcarpet er nemt, hurtigt og trygt. Alle pudebetræk der bestilles inden kl. 14 sendes samme dag (hverdage) og leveres 1-2 dage efter. Du vælger nemt om du ønsker at bestille med kort eller faktura uden ekstra omkostninger. Med faktura får du til at starte med dine pudebetræk hjem, og du betaler først når du har bestemt dig for at beholde dem.

Et lækkert pudebetræk gør en stor forskel

Måske virker pudebetræk som en meget lille detalje, du ikke tænker så meget over i hverdagen. Puder er jo bare ubetydelige pynteting, som vi allesammen har i vores hjem. Men faktisk kan nye betræk til dine gamle puder være en let og billig fornyelse og opfriskning af din indretning. Hvis der er en farve eller et mønster, du er blevet vild med, kan du med en enkelt eller flere puder bringe det ind i dit hjem. At skifte pudebetræk er en let måde at følge de nyeste trends indenfor boligindretning på, uden at du behøver at bruge mange penge på større møbler eller tæpper. Og så er det også lettere at skifte puder end at male væggene i sæsonens nye, smarte farve.

Bløde puder med flotte pudebetræk

Puder gør dit hjem både hyggeligt og indbydende. At bruge puder og pudebetræk i din indretning er både nemt og billigt. Samtidig er der masser af muligheder for at skabe et personligt udtryk. De fleste kan nok blive enige om, at en sofa bare er endnu mere indbydende med lækre sofapuder. Og med puder i forskellige størrelser og med forskellige betræk kan du bruge dem på mange måder. Du kan hurtigt ændre din sofas udtryk, uanset om du vil have et rent og strømlinet udseende eller skabe hygge med mange puder. Du kan vælge pudebetræk, der matcher din sofa eller skabe kontrast og et livligt udseende med en helt anden farve. Eller hvad med at prøve et nyt mønster og se hvordan det liver hele din stue op? Sofapuder ser både hyggelige ud, og så gør de dine indretning mere fleksibel. Du kan bruge dem til at sidde komfortabelt på forskellige måder, store puder kan bruges til at sidde på gulvet med, og så indbyder de også bare til at slænge sig i sofaen. Hvis du er træt af din gamle sofa og overvejer at skaffe en ny, kan det være en god ide at starte med nye sofapuder og pudebetræk. Du vil blive overrasket over, hvordan det kan forvandle din gamle sofa, så den næsten ikke er til at genkende.

Farver og mønstre til din indretning

I vores store udvalg af pudebetræk finder du masser af forskellige farver og mønstre. Det er helt op til dig og din fantasi, hvordan du indretter med dine nye puder. Hvis du er til et klassisk udseende og kan lide rolige omgivelser i dit hjem, kan du med fordel vælge at bruge den samme slags pudebetræk på alle dine puder. Enten i en neutral farve eller en frisk og klar farve, det kommer helt an på dig og dit temperament. Du kan også vælge en eller flere farver, men så blande forskellige mønstre. På den måde får du lidt afveksling i din indretning, men uden at det bliver alt for rodet at se på. Måske er du bare helt vild med farver og mønstre og elsker at dit hjem udtrykker, hvem du er. Så er der ingen grund til at holde dig tilbage. Miks dine yndlingsfarver og de flotteste mønstre, du kan finde, og skab en personlig stil i dit hjem, som ikke ligner nogen andres. At skifte pudebetræk er en nem og billig opdatering i dit hjem. Du kan ændre stil fra den ene dag til den anden og flytte rundt på puderne efter dit humør. Bliv inspireret af vores store udvalg af pudebetræk i flotte farver og mønstre, der er helt sikkert også et, der passer lige ind i din stil.

Sov godt på et dejligt pudebetræk

En god nats søvn starter med en god hovedpude. Og en god hovedpude kræver et godt pudebetræk. Når det gælder hovedpudebetræk er materialet ekstra vigtigt. Det skal både være rart at ligge på og ikke irritere huden. For at du kan ligge så godt som overhovedet muligt er naturmaterialer et godt valg. Bomuld er rigtig godt til pudebetræk, fordi det både er et naturmateriale, der ikke irriterer huden, og det samtidig er nemt at vaske. At vaske hovedpudebetræk ofte er vigtigt, både for dit indeklima og for din hud. Et pudebetræk af silke giver en eksklusiv fornemmelse. Der er findes simpelthen ikke et blødere og mere lækkert materiale. Silke er også kendt for sine gode egenskaber for huden, da det er blødt, så du ikke skader din hud eller dit hår, uanset hvor længe din skønhedssøvn varer. At bruge puder og pudebetræk i indretningen af dit soveværelse er også en måde at skabe et roligt og hyggeligt miljø. Ud over dine hovedpuder kan det også se indbydende og rart ud med ekstra pyntepuder i sengen. Samtidig med at de bidrager til indretningen, kan du også bruge dem til at ligge ekstra komfortabelt, eller hvis du kan lide at sidde i din seng og læse, inden du falder i søvn. Med pudebetræk kan du nemt skabe lige den stil og stemning, som du har lyst til at have i dit soveværelse.

Vælg et pudebetræk i det rigtige materiale

Farverne og mønstrene er nok det, der først springer dig i øjnene, når du kigger på pudebetræk. Det er jo det, der giver førstehåndsindtrykket i dit hjem og din indretning. Måske ved du allerede lige, hvilken farve du vil have på dine nye pudebetræk. Ellers kan du finde inspiration i vores udvalg og måske nogle nye farvekombinationer, som du slet ikke havde tænkt på. Men materialet er også vigtigt at have med i overvejelserne. Et lækkert materiale sætter prikken over i'et og den sidste finish til din indretning. Hvis det er en pude, der skal kunne bruges til forskellige formål, f.eks. til at ligge på gulvet, er det vigtigt med et slidstærkt materiale. Til puder i sofaen, hvor du måske spiser eller drikker, skal pudebetrækket kunne vaskes. Puder er jo til for at blive brugt og ikke bare til at pynte. Derfor er det også vigtigt, at de er dejlige at røre ved. Især til hovedpuder er det vigtigt med et materiale, som føles godt mod huden. At finde den helt rigtige kombination af farve, mønster og materiale er nøglen til at finde det perfekte pudebetræk. Heldigvis har vi et stort udvalg, hvor du kan finde lige det pudebetræk, du mangler i dit hjem. Så er der bare tilbage at læne dig tilbage og nyde dine puder med flotte, nye pudebetræk.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski