• GRATIS LEVERING OG RETUR
  • HURTIG LEVERING
  • 14 DAGES RETURRETT
  • OVER 10 000 TÆPPER

Moderne Pudebetræk - Kelim, Velour, Koskind

At vælge et pudebetræk på Trendcarpet er at vælge imellem smukke puder i kelim-design fra Tyrkiet, fløjlspuder fra Indien, ægte puder fra Sydamerika og meget mere. Pudebetræk er blevet en stor varegruppe på Trendcarpet. Det er populært at købe da det er en enkel og billig måde at ændre stemning i et rum og i indretningen på.

Pudebetræk design
Pris
Sortér efter

Nuværende filtre:

Fjerne

Pudebetræk i forskellige størrelser.

Trendcarpet sælger pudebetræk i de klassiske og mest populære størrelser. Fra 40 x 40 cm til pudebetræk 60 x 60 cm. Pudebetrækket leveres med skjult lynlås på bagsiden, og det er nemt at komme en pude ind i efter eget valg - uanset om den skal være tynd eller mere fyldig i det.

Pudebetræk med hurtig levering.

At bestille pudebetræk på Trendcarpet er nemt, hurtigt og trygt. Alle pudebetræk der bestilles inden kl. 14 sendes samme dag (hverdage) og leveres 1-2 dage efter. Du vælger nemt om du ønsker at bestille med kort eller faktura uden ekstra omkostninger. Med faktura får du til at starte med dine pudebetræk hjem, og du betaler først når du har bestemt dig for at beholde dem.

Mest viste produkter
Populære tæpper
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Vi anbefaler: Populære Shaggy-tæpper

Tæpper

Værelse

Farve

Størrelse

Stil

Kundeservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski